Leon, ägare till det halvkriminella företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag han egentligen inte vill ha. Att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. Men han kommer något mycket värre på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sina hemligheter. När det visar sig att även kriminalkommissarie Eva Möller utreder fallet tvingas det omaka paret ännu en gång samarbeta för att överleva.

Ghettobröder är författaren Sammy Jeridis efterlängtade uppföljare till den fristående debutsuccén Ghettokungen (2020), en underhållande spänningsroman på högsta nivå. Del tre i serien, Ghettolegender (2021) - Ljudbok inläst av Jonas Malmsjö.

Lyssna på Storytel Lyssna på Bookbeat Lyssna på Nextory Köp hos Bokus Köp hos Adlibris

Beskrivning

Leon, ägare till det halvkriminella företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag han egentligen inte vill ha. Att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. Istället kommer han något mycket värre på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sin hemlighet. När det visar sig att även kriminalkommissarie Eva Möller utreder fallet tvingas det omaka paret ännu en gång samarbeta för att överleva.

Journalisten Izzat Dubois har samtidigt kommit hem till Sverige igen för att skriva ihop sitt livs scoop. Problemet är bara att det finns människor som inte vill att han ska skriva artikeln. När han först kidnappas och sedan lyckas rymma vet han bara en som kan hjälpa honom - Leon Jaziri.

»En kompromisslös bladvändare i hisnande tempo. Utomordentligt jävla bra - på ren svenska. Min enda invändning mot Ghettobröder är att den tar slut.«

PASCAL ENGMAN,
Författare

»Ghettobröder är fan bättre än första delen och som att åka berg och dalbana i hundraåttio.«

LEFFE GRIMWALKER,
Författare

»Sammy Jeridi är den hetaste uppstickaren på deckarscenen just nu. Han fullkomligen briljerar.«

ANNA KAROLINA,
Författare

»Vilket tempo! Sammy rör sig både horisontalt och vertikalt. Grymma metaforer, jag skrattade högt flera gånger.«

HELENA KUBICEK BOYE,
Författare

Bokserien fortsätter.
Del 1 - GHETTOKUNGEN

Leon, "Ghettokungen", driver det framgångsrika företaget Ghettosäljarna som löser andra människors problem. Pengarna han tjänar sparar han till sin yngre bror Emir, och Leons dröm är att Emir ska få en bättre uppväxt och ett bättre liv än vad han själv fick. Men en misslyckad affär hotar drömmen – Leon är jagad – Jagad av alla.

//sammyjeridi.com/wp-content/uploads/2021/07/Ghettokungen-papercover_front.jpg

Bokserien fortsätter.
Del 3 - GHETTOLEGENDER

Leon, Stockholms Ghettokung, sitter på Norrtäljeanstalten dömd för ekobrott. När Prästen, en grå eminens i förorten, kräver in en gammal skuld tvingas Leon rymma för att betala tillbaka den. För man säger inte nej till Prästen.

//sammyjeridi.com/wp-content/uploads/2021/10/Ghettolegender.jpg