Ghettoserien

En hisnande serie om Leon Jaziri
//sammyjeridi.com/wp-content/uploads/2021/07/Ghettokungen-papercover_front.jpg
DEL 1

Ghettokungen

Ghettokungen är den första boken i Ghettoserien.
Vi följer Leon som driver ett framgångsrikt företag som löser andra människors problem. Pengarna han tjänar sparar han till sin yngre bror Emir, och Leons dröm är att Emir ska få en bättre uppväxt och ett bättre liv än vad han själv haft. Men en misslyckad affär hotar drömmen – Leon är jagad – Jagad av alla.

//sammyjeridi.com/wp-content/uploads/2021/07/Ghettobroder-papercover_front.jpg
DEL 2

Ghettobröder

Leon, ägare till det halvkriminella företaget Ghettosäljarna, tar ett uppdrag han egentligen inte vill ha. Att hitta den försvunna miljonärsdottern Julia Falk. Men han kommer något mycket värre på spåren, en mystisk organisation som är beredd att döda för att bevara sina hemligheter. När det visar sig att även kriminalkommissarie Eva Möller utreder fallet tvingas det omaka paret ännu en gång samarbeta för att överleva.

//sammyjeridi.com/wp-content/uploads/2021/05/jeridi_ghettolegender_3D.jpg
DEL 3

Ghettolegender

Ghettolegender är författaren Sammy Jeridis efterlängtade uppföljare till de fristående spänningsromanerna Ghettokungen (2020) och Ghettobröder (2021).

Lansering December 2021

Vad handlar Ghettoserien om?

Framgångsrik

Leonard Jaziri driver det okonventionella företaget, Ghettosäljarna, som operar i lagliga gråzoner. Inte helt legitimt, men det finns en marknad för hans tjänster som ingen annan tänkt på. Han älskar att vara framgångsrik, det var som elitsport för honom.

Familjen

Leon har en dröm. Det enda han levde för. Att hans lillebror ska ta sig ur förorten och bli någon, den första Jazirin som kunde gå hela vägen. Bli en svensson, bli vad han ville. Välja bland de bästa skolorna. Alla pengar Leon tjänar sparar han till sin yngre brors framtid.

Jagad

Leons girighet får honom att hamna i en farlig affär som går fel. Ett löfte var ett löfte. Leon har principer och man avslöjar aldrig köpare och kund för varandra. Nu var Leon jagad. Jagad av alla.

Möt karaktärerna